Met de Zonnebloem op vakantie naar…..Turkije

Met de Zonnebloem op vakantie naar……Turkije!

Je hebt een fysieke beperking en/of je bent gebonden aan een rolstoel en je bent afhankelijk van (thuis)zorg. Wellicht is het lastig, zo niet bijna onmogelijk, om gezellig op vakantie te gaan. Ga dan mee naar het Aegean Dream Resort, in Bodrum-Turgutreis (Turkije)! Datum: 11 t/m 21 oktober 2014.

Het is een zogenaamde all inclusive reis (behalve je persoonlijke uitgaven) én je hebt verzorging, hulpmiddelen etc. Kosten ca. € 1.100,-. Optionele excursies uitgezonderd.

Wij gaan graag op reis met deelnemers vanaf 18 tot ca. 65 jaar. Waarom deze grens? Met het vliegtuig reizen vergt meer van de fysieke mogelijkheden van de reizigers. Voor deze reis is het b.v. heel belangrijk dat je van een eventuele rolstoel heel even kunt staan om in de vliegtuigstoel plaats te kunnen nemen. Uiteraard ondersteunen de Zonnebloemvrijwilligers én het cabinepersoneel je hierbij.

Bodrum is een gezellig plaatsje aan de Egeïsche zee in Turkije. De havenstad staat bekend om haar witgewassen huizen, de mooie jachthaven en het kasteel van St. John, dat als bewaker boven de stad uittorent. Met kleine Turkse winkelstraatjes vol goud, tapijten en souvenirs en veel restaurants en bars is het er gezellig vertoeven. Rondom de stad liggen prachtige baaien, inhammen en stranden. In deze betoverende omgeving heeft de Zonnebloem, in het vlakbij gelegen plaatsje Turgutreis, Aegean Dream Resort ontdekt. Een rolstoeltoegankelijk 5-sterren hotel met Oosterse bekoring.

Wil je meer informatie of aanmelden: neem contact op met Ria van Leeuwen-Heskes (hoofd vakantie Regio Delfland/Wilsveen), tel 06 23025184, per e-mail vakantieszonnebloem@live.nl of met Marjo van der Weijden-Millenaar (hoofd verpleegkundige Regio Delfland/Wilsveen) tel 06 13075357of per e-mail marjomillenaar@hotmail.com.

Voor meer informatie kijk op regio-wilsveen.zonnebloem.nl

Noot: De vakanties van de Zonnebloem zijn bedoeld voor mensen die door ziekte, handicap of leeftijd lichamelijke beperkingen hebben en die daardoor op geen enkele andere manier met vakantie kunnen. Voor mensen dus die afhankelijk zijn van (intensieve) verpleging en persoonlijke verzorging en die binnen- en/of buitenshuis van een rolstoel afhankelijk zijn. De mate waarin iemand zorg nodig heeft, is voor een groot deel bepalend of hij wel of niet aan een Zonnebloemvakantie deel kan nemen.