25 jaar zangkoor

kaars jubilaris

25 jaar Zangkoor

Afgelopen zondag, op het St. Ceciliafeest, waren we met 4 koorleden 25 jaar bij het koor. Daar werd natuurlijk de nodigde aandacht aan besteed. Het begon al met het opspelden van de corsages. Na de hoog uit gejubelde H. Mis werden we naar voren geroepen. We kregen de zilveren medaille van de Gregorius vereniging opgespeld, vergezeld van een mooie bos bloemen.

De kerkgangers werden in de gelegenheid gesteld om ons te feliciteren. Daarna gingen we naar het Dorpshuis voor koffie met cake. Een lekker glaasje ging er ook wel in, waarna de broodjes op tafel kwamen. Het feestlied (gemaakt door Nel Verburg) werd nog een keer gezongen en we kregen een mooie kaars aan geboden.

Sinterklaas met zijn Pieten kwamen ook nog even langs, hij werd uit gezongen met het lied….. dag Sinterklaasje.

Na afloop hebben wij thuis (in Delft) nog even nagenoten van deze gezellige gebeurtenis. Hiermee wil ik het bestuur van het koor,  en iedereen die dit voor ons georganiseerd hebben, bedanken (ik denk ook namens   de andere jubilaressen)

Het was geweldig, groetjes Ria van Dijk