De FietsKring gaat weer van start!

Woensdag 15 april gaan we weer beginnen met de fietstochtjes van de Kring.

Om ook weer wat nieuwe fiets-liefhebbers mee te krijgen even een uitleg wat de fietskring inhoudt. We fietsen om de week, afwisselend op woensdag of donderdag. De start is om 9.30 uur bij de kerk, zodra de kerkklok slaat gaan we weg. Je hoeft je niet aan-of af te melden en iedereen is welkom, jong of oud, man of vrouw. Het is ook voor elektrische fietsen goed te doen. Het tempo ligt niet zo hoog, gemiddeld ± 15 km/uur, zodat iedereen het bij kan houden. 

De afstand is 25-30 km en halverwege is er altijd een koffie/thee stop. Het is handig wat kleingeld en plakspullen bij je te hebben en eventueel regenkleding. Alleen als het heel hard regent, gaan we niet fietsen. Hierbij de data van het hele seizoen, zodat u het alvast op de kalender kunt zetten.

 

Data Fietskring 2015

Woensdag 15 april

Donderdag 30 april

Woensdag 13 mei

Donderdag 28 mei

Woensdag 10 juni

Donderdag 25 juni

Woensdag   8 juli  (Klavertje 4, fietsvierdaagse wordt er niet gefietst!)

Donderdag 23 juli

Woensdag   5 augustus

Donderdag 20 augustus

Woensdag   2 september

Donderdag 17 september

Woensdag 30 september

Donderdag 15 oktober

Woensdag 28 oktober 

 

Met vriendelijke groet,

Annie van Rijn