Dorien op EK Beach Handball in Spanje

dorien

Dorien op EK beach handball in Spanje

Deze week wordt het EK beach handball gespeeld in Lloret de Mar te Spanje. Voor de Stompwijkse handballiefhebbers wellicht leuk om te weten dat Dorien (van Wissen) mee speelt mee in de Nederlandse selectie. Afgelopen zaterdag en zondag heeft het Nederlandse team meegedaan aan een oefentoernooi. Daar zijn ze 1e gewonnen. Maar, de wedstrijden tegen de landenteams zullen een stuk pittiger worden volgens Dorien. Het speelschema is te vinden op: www.eurohandball.com/…/women/2015/round/1/Final+Tour….(klik op Nederland). Hier kun je in ieder geval het wedstrijdschema en de uitslagen vinden. Verder is er een livestream beschikbaar waar je de wedstrijden ook kunt volgen. Dit is: lloretbeachhandball.com/live-tv/  Het Nederlandse team speelt in ieder geval op dinsdag 30 juni en woensdag 1 juli de poule wedstrijden om 11.00u, 15.00u en 20.00u.  Het is nog niet duidelijk of er van elke wedstrijd  (en elk veld) een livestream uitzending is. Hoogstwaarschijnlijk wel van veld 1. Daar speelt Nederland op 1 juli om 11.00u tegen Zweden en 20.00u tegen Spanje.

Veel kijkplezier, groeten, Koos van Wissen