Le Dakar Update

le dakar

Le Dakar Update

Het team van “van Velsen Rally Sport” draait al op volle toeren…

De racetruck is volledig stickervrij gemaakt en gestript. Vandaag (maandag 29-06-2015) is de truck naar de spuiter gebracht en deze gaat de truck voorzien van de wel bekende blauwe kleur.

Voor de opbouw worden er nieuwe zeilen gemaakt. De lay-outs voor de stickers worden gemaakt en op de achtergrond wordt door Alex alles nauwkeurig uitgezocht, geregeld en de site up-to-date gehouden.

Ook technisch is de truck bekeken en zijn de meeste aandachtspuntjes van wat er allemaal nog moet gaan gebeuren in kaart gebracht. Dat is overigens best veel…

Inmiddels zijn er al weer diverse sponsors die zich hebben gemeld (onze zoektocht naar sponsors blijft uiteraard gewoon doorgaan) waardoor de mogelijkheden weer wat groter worden.

Zoals de planning er nu voor staat, zullen we als test van 3 oktober t/m 9 oktober deelnemen aan de Oilybia Rally in Marokko.

De pre-proloog in Valkenswaard zal op zondag 8 november plaatsvinden.

Het team is nog niet compleet, maar wel is Charl Luiten ons komen versterken. Hij zal deel uitmaken van het assistentie-team in het bivak als monteur. Voor de 3 andere posities zijn we in onderhandeling. Ook zullen er de komende periode hulptroepen vanaf de Veluwe komen helpen om de truck klaar te maken. Diverse oud teamleden van Ginaf Rally Power hebben aangegeven het leuk te vinden om te komen helpen nu het er toch echt van gaat komen.

De aanvraag van het bestuur van Harddraverij Nooit Gedacht of we de truck tijdens de Stompwijkse Paardendagen op zaterdagmiddag op het terrein willen zetten, konden we natuurlijk niet weigeren. Ook voor onze sponsors (waarvan inmiddels diverse uit Stompwijk) willen we hier graag aan meewerken. Dus staat hij daar in zijn eigen nieuwe kleuren en zullen ook de op dat moment deelnemende sponsors er al op staan.

Verdere info www.vanvelsenrallysport.nl