Blikseminslag

blikseminslag

Blikseminslag

Misschien heeft u de onwijze bliksemknal afgelopen woensdagavond ook gehoord. Naar later bleek is de kerk/pastorie behoorlijk getroffen en dat heeft nogal wat gevolgen gehad. Geen gewonden, maar wel veel rompslomp. De elektriciteitsleidingen hebben een grote klap gehad, waardoor de lichten niet meer functioneerden. Ook het internet Ziggo-modem en de switches naar de verschillende computers begaven het. Het orgel systeem in de kerk en ook de klokken zijn van slag zegt men. De telefoon deed ook zijn werk  niet meer en het alarm van verschillende auto’s ging af. Kortom veel gedoe en een hoop last. Gelukkig was vandaag (maandag) het internet weer (via één poortje) beschikbaar en konden we toch gewoon met de Dorpsketting beginnen. Maar ja… schrikken was het wel.

Leo Oliehoek