Bijdrage van de Bles

Zowel afgelopen als de komende dagen staat de Bles volledig in het teken van Carnaval en hebben wij de eer om het thuishonk van carnavalsvereniging de Gaanders te zijn. Carnaval is een fantastisch feest maar tegelijkertijd ook een kleine aanslag op de tent, dus we hebben wel even wat tijd nodig om de brasserie – en dan met name de vloer – er weer op en top uit te laten zien. Daardoor is de Bles t/m a.s. vrijdag gesloten.

Valentijnsdag 

Vanaf zaterdag 13 februari zijn wij weer dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur geopend en op zondag 14 februari kunt u bij ons in de brasserie terecht voor een Valentijnsontbijt of een Valentijnslunch en uiteraard in zowel de brasserie als in het restaurant voor een Valentijnsdiner. Meer hierover op onze website www.debleshoreca.nl en onze facebookpagina.

Binnenkort bij de Bles

Zoals ik in de vorige Dorpsketting schreef zitten wij als bedrijf midden in een groot leer- en verbeterproces. We hebben al veel verbeterpunten doorgevoerd en inmiddels hebben we ons team ook al kunnen versterken met een aantal nieuwe gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Ik heb ervoor gekozen om voor de zekerheid de lancering van onze thuisbezorgactiviteiten met een paar weken uit te stellen totdat we alle verbeteringen doorgevoerd hebben en we onze collega’s volledig opgeleid hebben. Tussentijd is afhalen van eten wel gewoon mogelijk.

Jeroen de Gier