Update de Bles

Er is weer het nodige te melden over de Bles, dus ik maak weer dankbaar gebruik van de Dorpsketting. Sinds mijn laatste bericht hebben we heel erg veel weten te verbeteren waardoor we al heel wat gezellig goedlopende avondjes achter de rug hebben. Inmiddels hebben we ons team met maar liefst 10 nieuwe collega’s uitgebreid en hebben we ook wat hulp gekregen van verschillende ‘vrienden van de Bles’ om de boel snel op orde te krijgen. En dat is goed gelukt. Ik heb nog steeds geen reclame gemaakt buiten het dorp omdat het me onverstandig leek voordat we er echt klaar voor zouden zijn. Dat moment komt nu steeds meer in zicht en dus kunnen we binnenkort ook mensen van buiten de dorpsgrenzen naar de Bles gaan toetrekken. Wel zullen we de komende tijd veel tijd investeren in het opleiden van al onze nieuwe collega’s waardoor er vast zo nu en dan een klein steekje zal vallen. Ik hoop op wat begrip daarvoor, iedereen moet gelegenheid krijgen het vak te leren.

We hebben sinds de opening nog geen dag doorgebracht zonder gasten (en dan sluit ik familie en medewerkers uit). Dat is nog steeds veelbelovend. Geheel volgens verwachting zit de tent overdag nog niet vol en is het met name door de weeks nog rustig in de brasserie, maar steeds meer mensen weten ons te vinden en dat smaakt naar meer. We hebben al een aantal avonden is het weekend vol gezeten. Dat is vooral erg gaaf. Voor de mensen die nog niet geweest zijn is het misschien goed om te weten dat we dagelijks een daghap aanbieden. Wat de daghap is maken we bekend op onze website www.debleshoreca.nl en via onze Facebookpagina. Voor slechts €10,00 een volwaardige maaltijd, daar kunt u bijna niet tegenop koken.

Komende activiteiten

De komende periode is er weer van alles te beleven in de Bles. Bijvoorbeeld de Hollandse avond van de Gaanders op 5 maart met Leidse muzieksensatie Barry Badpak op de bühne. Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar in de Bles. Of wat dacht je van onze Pearl Jam tribute avond op 26 maart? Een avondvullend programma inclusief diner en met een optreden van de Westlandse tribune band Pearl Ten. Zie ook onze advertentie in deze Dorpsketting. In een eerdere Dorpsketting schreef ik ook dat we onze thuisbezorgplannen even in de koelkast gezet hadden, maar nu we de zaken beter onder controle hebben kunnen we die langzaam maar zeker ook vorm gaan geven. Er staat dus van alles te gebeuren in en rond de Bles.

Jeroen de Gier