Wie wil er nu niet de kortebaan van Stompwijk winnen?

dario prof 2016 beeldEen groepje Stompwijkers heeft samen met Wim van Buytene een nieuwe kortebaner aangeschaft: Dario Prof. Het is een 9-jarige ruin. Wim heeft hem getest en hij doet eigenlijk alles goed. Links- en rechtsom draaien, snel weglopen en zo nodig weer stoppen. Snelheid heeft hij ook genoeg. Hij staat verder recht op zijn benen en is kerngezond.

Wij weten zeker dat we weer veel plezier aan dit paard gaan beleven. Het is altijd heel gezellig om met z’n allen aan de baan te staan en de winstkansen te bespreken. Het maakt het kortebanen nog spannender en leuker.

Wat wij niet zeker weten is of hij het ook daadwerkelijk gaat doen op de kortebaan. Niemand kan zoiets voorspellen. Het blijft altijd een gok.

Wij zoeken nog vier liefhebbers die mee willen doen. Wij hebben dan een groepje van tien personen. De kosten per maand bedragen dan niet meer dan € 80,- als hij niets verdient. De aanschafprijs valt ook heel erg mee. Hij komt bij Wim van Buytene in training en die zal hem ook gaan rijden. Aan het einde van het kortebaanseizoen in oktober evalueren of we doorgaan of stoppen.

Dit is je kans en wie weet zitten we op maandagavond 18 juli met z’n allen in het Dorpshuis na te genieten.

Voor inlichtingen Frans Jansen 024-6452016 of kennisco@xs4all.nl