Op de koffie bij wethouder Rozenberg en Bruines Maandag 4 juli, 19.00-21.00 uur

Toen het nieuwe college in 2015 begon, kwam wethouder Frank Rozenberg naar Stompwijk om kennis te maken met inwoners en te luisteren naar wat er allemaal leeft en gebeurt in het dorp. Deze informele manier om met elkaar in gesprek te gaan is heel goed bevallen. Daarom komen wethouder Frank Rozenberg en wethouder Saskia Bruines opnieuw naar Stompwijk. Op maandag 4 juli vindt u ze tussen 19.00-21.00 uur in Het Blesse Paard. U kunt langskomen om een kopje koffie te drinken, gewoon even kennis te maken, ideeën te delen, vragen te stellen of tips te geven.

 Wethouder Rozenberg

rozenbergWethouder Rozenberg is projectwethouder voor Bereikbaar Stompwijk (Stompwijkseweg, Verbindingsweg, Dr. Van Noortstraat), het Kulturhus en de ontwikkeling van de Meeslouwerspolder. Daarnaast bestaat zijn werkveld uit financiën, grondzaken en vastgoed, recreatie en toerisme, evenementen, cultuur, monumenten en archeologie, jongerenwerk, project Huygenskwartier Voorburg, Project Duivenvoordecorridor, GLBT-beleid (gay, lesbian, bisexual and transgenders), communicatie en Stedenbanden.

Wethouder Bruines

bruinesWethouder Bruines is vanuit haar portefeuille Ruimtelijke ontwikkeling verantwoordelijk voor het ontwerpbestemmingsplan Kern Stompwijk.

Daarnaast bestaat haar werkveld uit onderwijs (huisvesting), jeugd-(zorg), economie en ondernemersklimaat, dienstverlening, informatiebeveiliging en interne zaken, regionale aangelegenheden, herontwikkeling CBS-locatie en Klein Plaspoelpolder .