De eerste steen…….

eerste steen 1Zoals het hele dorp inmiddels wel gezien en gehoord zal hebben, verrijst er aan het Klaverblad een nieuw pand voor Luiten Food. Na de afgelopen jaren op diverse plekken opslag en werkplekken gehad te hebben, komt alles nu samen in een groot pand. Afgelopen vrijdag werd symbolisch de eerste steen gelegd, het werd zelfs de eerste muur ! Dit omdat de kinderen van de huidige directie allemaal een steen mochten metselen. De geschiedenis herhaalde zich, want in 1983 heeft Lennert onder het toezicht van opa Leen Luiten, vader Leen en oom Aad, de eerste steen gelegd van het huidige pand op Klaverblad 5.

eerste steen 2Nu waren het Luna en Levi, de kinderen van Lennert en Marije die tezamen met Fabiënne, Jan en Ivan (kinderen Jan en Annemarie Kunz)  en Daphne en Isabel (kinderen van Patrick en Ingrid Luk-Luiten) de eerste steen mochten leggen. Zij hebben dit gedaan onder toezicht van een klein groepje familie en ze hadden er duidelijk veel plezier in. Het blijft natuurlijk spannend voor kinderen, zo’n grote bak specie en dan mag je lekker kledderen.

Eind augustus moet het pand klaar zijn. Er is nog veel werk te verrichten, maar het gaat tot nu toe redelijk voorspoedig. Er wordt geprobeerd de overlast te beperken, soms lukt dat niet, dus iedereen bedankt voor het begrip.

Ria Luiten