Fred Overdevest wint EK Poule 2016

fred-overdevestAfgelopen vrijdag heeft in Café de Gouden Leeuw de prijsuitreiking van de Voetbalvrienden Stompwijk EK Poule 2016 plaatsgevonden. De belangstelling was ietwat teleurstellend t.o.v. andere jaren, maar het enthousiasme onder alle aanwezigen was echter groot waardoor de avond zeer geslaagd eindigde.

Via een uitgebreide diashow werden voor de pauze tips gegeven omtrent het invullen van de WK-poule in 2016 en de winnaars van alle poulewedstrijden getoond. Van de 3 periodekampioenen waren er 2 aanwezig die in een kleine “battle” getest werden op hun voetbalkennis over de afgelopen EK. Beide ontvingen een mooie prijs.

Na de pauze werden er onder de wel aanwezigen mooie prijzen verloot en inzage gegeven over de afgelopen 13 edities. De winnaars van de Teamcompetitie waren de leden van de “Pisteknallers” maar door het ontbreken van alle teamleden, mocht nummer twee “Familie van de Salm” de prijs in ontvangst nemen. De avond eindigde met de 20 eerste prijzen van het Algemeen Klassement. Uiteindelijk werd Fred Overdevest de glorieuze eindwinnaar door de verrassend opgeklommen Cynthia van den Bosch en leider na 36 wedstrijden Kees-Jan Disseldorp net voor te blijven.

Cynthia voorspelde als enige de 4 ploegen bij de laatste vier maar miste net de bonus van 50 punten wat een prestatie van formaat is.

Op onze site (www.voetbalvriendenstompwijk.nl/) kunt u alle informatie vinden rondom alle uitslagen en de enveloppen kunnen worden opgehaald bij Ruud en José.

Onze dank gaat nogmaals uit naar:

Gerda van den Bosch (Wout Bergers sport)

Ruud & José

De Dorpsketting

El Knebel

De Organisatie,

Ank, Ruud, Adrie, Kevin en Mark