Nieuwsbrief maart 2017. No 1

Katholieke Bond van Ouderen afdeling Stompwijk

Uitnodiging:

voor de jaarlijkse Ledenvergadering van de KBO – Soos vereniging te Stompwijk. Deze wordt gehouden in het Dorpshuis op dinsdag 28 maart. De aanvang van deze vergadering 14.00 uur. De agenda en de benodigde stukken worden voor aanvang van de vergadering ter beschikking gesteld aan de leden. Heeft u agendapunten die u behandeld wil zien, benader dan vóór de vergadering een van de aanwezige bestuursleden. Dhr. Jan Duyvestijn is aftredend en herkiesbaar. Dhr. Antoon van Santen is aftredend en niet meer herkiesbaar. Nieuwe kandidaten voor het bestuur kunnen zich voor de vergadering aanmelden.

Klaverjassen en Rummikub spelen

Donderdag 16 maart komen de KBO – leden uit Zoeterwoude weer naar het Dorpshuis om te klaverjassen en rummikub te spelen met KBO – PCOB leden uit Stompwijk. Er worden weer leuke prijsjes door het bestuur beschikbaar gesteld. Onder het genot van een kopje koffie /thee kunnen we weer even bij praten. Het bestuur wenst u een fijne middag. Zoals onze stelregel nog steeds is, we komen voor de gezelligheid en plezier. Wij starten deze middag om 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur.

Woejbusje vervoer naar Leidsenhage (Zoetermeer)

In overleg met directeur vervoer van de Woej heeft het bestuur van KBO – PCOB Stompwijk besloten een andere winkelcentrum te gaan bezoeken, dit vanwege diverse bouwactiviteiten in Leidsenhage en de Stompwijkseweg. Bij voldoende belangstelling kunnen de mensen nu elke derde donderdag in de maand met het Woejbusje naar het Stadshart in Zoetermeer worden vervoerd. De opstap plaatsen in Stompwijk blijven hetzelfde, alle bewoners van Stompwijk mogen hier gebruik van maken, maar vol is vol. De afzet- en ophaalplaats in Zoetermeer vindt plaats bij het busstation Centrum West, de winkelbezoekers lopen dan zo het overdekte deel van het Stadshart in. De coördinatie wordt zoals gewoonlijk weer door Coby v.d. Geest geregeld. Het bestuur dankt Coby voor haar inzet en wenst u veel winkelplezier toe.

Bedevaart naar Oudenbosch woensdag 17 mei

Dit jaar is het mogelijk om op bedevaart naar Oudenbosch te gaan, hier staat een kopie van de St. Pieters kerk in Rome, de basiliek van de H. H. Agatha in Oudenbosch.

Het dag programma ziet er als volgt uit:

10.30 uur:    Aankomst in restaurant Fidel e Arti in Oudenbosch          voor  de koffie

11.30 uur:    Eucharistieviering in de Basiliek

13.30 uur:    Lunch en op eigen gelegenheid Oudenbosch verkennen                                              (Suavenmuseum enz.)

15.30 uur:    Plechtig Maria lof in de Basiliek.

16.15 uur:    Afsluiting met een drankje, waarna vertrek naar huis.

De prijs voor deelname bedraagt € 49,50 per persoon. Daarin is inbegrepen busvervoer, koffie met vlaai, een eucharistieviering, een lunch en eventueel een bezoek aan het Suavenmuseum, Marialof en ter afsluiting, een drankje.

Opgave bij Antoon van Santen 071-5804342 of 0614939808.

Uiterlijk opgave datum is 8 april.

Secr. Antoon van Santen