Gezellig samen eten in het Dorpshuis

In de Moederdag-Ketting stond een uitnodiging voor mensen die het gezellig vinden om met elkaar te eten. Vele mensen hebben hier gehoor aan gegeven.

Maar er is een drempel voor sommige mensen, ik kan u bij voorbaat vertellen, deze drempel is weg. Bij het lezen van die leuke oproep dacht ik, dat is iets leuks voor mijn broer, hij is al een paar jaar alleen. Hij kwam bij ons een kopje koffie drinken en ik heb het hem voorgesteld. Afspraak gemaakt en samen op pad.  Het was zo vrijdagochtend 11.45 uur. Wat een werk had de organisatie ervan gemaakt. De kippensoep, die altijd helend werkt! Een zalige bal gehakt,  prachtige bloemkool met dat overheerlijk sausje, niet zo goed voor mijn lijn, de aardappels, de rabarber en komkommers op tafel, lekker!!! Ik ga jullie niet vertellen wat het toetje was, want anders zijn de 20 plaatsen de volgende keer gelijk vol en moet er een tweede en misschien wel derde ronde komen, ik vertel alleen dat ik mijn vingers er bijna bij opgegeten heb. Over een maand is het weer op vrijdag “Gezellig samen eten”, wacht niet af maar geef je nu vast op bij Anneke van Bemmelen (tel. 5804172) of Wea Manders (5801853).

Neem je alleenstaande buurvrouw, buurman, vriend, vriendin of kennis mee naar dit vreselijk “Gezellig samen eten”.

Deze keer is er gekookt door Wea Manders en haar zoon Rik. Rik loopt een maatschappelijk stage en wanneer dit geen professioneel gaat worden, weet ik het niet meer.

Gelijk wil ik van de gelegenheid gebruik maken om de organisatie van “Gezellig samen eten”, Anneke van Bemmelen en Jetty Noordzij hartelijk te bedanken voor hun inzet.

Mensen het was méér dan de moeite waard.

Graag tot de volgende keer, Willem Overdevest