Uitnodiging

Van harte nodigen wij u uit voor een gratis proefles bewegen onder begeleiding van onze enthousiaste bewegingsdocente Maria.

Wij noemen deze soosactiviteit ‘bewegen voor ouderen’, .…maar er zou net zo goed ….’bewegen op muziek’ kunnen zijn, want de muziekkeuze van Maria is zeer passend bij de bewegingen die we maken. Van een rustige warming -up met de zwoele stem van Michael Bubblé tot een energieke serie bewegingen op de swingende muziek van Gloria Estavan, om maar een voorbeeld te noemen. Bewegen is goed voor jong en oud en je word er vrolijk van…kijk maar naar de lachende gezichten op de foto. De bewegingen en oefeningen zijn erg goed te gebruiken in het dagelijks leven, denk maar eens aan oversteken en niet goed meer opzij kunnen kijken.. of oefeningen om het evenwicht en balans te behouden. Sinds kort hebben wij dankzij een subsidie materialen kunnen aanschaffen om nog meer variatie te kunnen bieden tijdens de lessen. Na de les wordt aan de vochthuishouding gedacht en serveert Sjaan een lekker glas water.

Kom eens binnenlopen op dinsdagmiddag, we starten om 13.15 uur en na afloop kunt blijven om kaarten te maken, om rummikub te spelen of te klaverjassen.

Voor meer informatie kunt u mij ook bellen, 0703698668

Ik zie u graag,

vriendelijke groet namens het KBO bestuur, Marianne Heijnen