Amnesty International …schrijfmarathon

Zaterdag 9 december om tien uur gingen wij in Stompwijk van start met de schrijfmarathon van Amnesty International. Joke v.d. Horst had op heel veel mensen gerekend, gezien de hoeveelheid appeltaarten. Totaal hebben we meer dan 100 brieven en kaarten geschreven voor Clovis in Madagaskar, Xulhaz in Bangladesh, Milpah in Honduras, Hanan in Egypte, Issa en Farid in Palestina, Sakris in Finland, Ni Yulan in China, Mahadine in Tsjaad, Shackelia in Jamaica en de Istanbul 10+ in Turkije.

Bedankt namens hen Joke, Lenie, Nel, Ilse, Lieve, Fientje, Hanne, Dini, Joke,

Leo, Petra en Ria. Wij waren deze ochtend een klein radartje in het grote geheel. van alle mensen die overal in de wereld voor hen geschreven hebben. Laten we hopen dat deze brieven voor de desbetreffende mensen ook werkelijk een verschil gaan maken, zodat zij hun leven weer op kunnen pakken.

Wij leven in vrijheid, daar ben ik dankbaar voor. Er zijn helaas nog veel te veel landen waar dit niet zo vanzelfsprekend is. Laten we hopen dat het ooit niet meer nodig is om deze brieven te schrijven. Helaas denk ik dat we ook volgend jaar jullie hulp weer nodig zullen hebben.

Voor dit jaar bedankt, Ria Luiten