Koningsdag in De Bles

Wegens gebrek aan opvolging houdt Stichting Oranjefeesten Stompwijk (S.O.S.) op te bestaan. Zo komt er een einde aan vele jaren leuke activiteiten en veel inspanning en vrijwilligerswerk. Onlangs vroeg S.O.S. aan De Bles of wij de activiteiten voor onze rekening wilden nemen, want in een actief dorp als Stompwijk moet natuurlijk iets te doen zijn met Koningsdag. En dat wilden we natuurlijk. We hebben in zeer korte tijd een leuk programma in elkaar gezet waarmee we vol vertrouwen dit eerste jaar kunnen aanvangen.

Het programma op Koningsdag is als volgt:

10:00 uur De Bles open. Koffie en gebak in De Bar en opbouwen/inrichten van de vrijmarkt door de gelegenheids marktkooplui.

10:30 uur Inleveren vaandel voor de lange Stompwijkse koningsvlag (ieder kind kan een vlaggetje kleuren, tekenen, knutselen en deze hang en we aan een lange slinger door de hele Bles. De mooiste crea- ties worden uiteraard beloond, want we koesteren talent en crea- tiviteit.

11:00 uur Start (kinder)vrijmarkt in de brasserie – inschrijven voor een ver kooptafel via koningsdag@debleshoreca.nl

11:00 uur Vanaf de start kunt u een leuke gratis wandelpuzzeltocht ophalen van verschillende afstanden om gezellig met het gezin in en om Stompwijk te wandelen en te ontdekken wat er allemaal in het dorp te vinden is. De routes kunnen tot 15:00 uur gelopen wor- den.

11:00 uur Tijdens de vrijmarkt staat er ook een springkussen in de tuin en kan er volop geknutseld worden in het knutsellokaal (de Sportsbar).

12:00 uur Kinderbingo voor alle aanwezige kinderen die daar zin in hebben.

13:00 uur Kinderbingo voor alle aanwezige kinderen die daar zin in hebben.

14:00 uur Kinderbingo voor alle aanwezige kinderen die daar zin in hebben.

14:30 uur Mario kart toernooi op groot videoscherm – inschrijven ter plekke.

Vanaf 16:00 uur Koningsborrel

Vanaf 17:30 uur Diner met Koningsmenu (handige schotels voor de lekkere trek)

Dus reden genoeg om op Koningsdag een bezoekje aan De Bles te brengen.