Afvalgrijpers aan de slag

Zaterdag was het zover, de eerste 12 afvalgrijpers zijn uitgereikt aan natuurliefhebbers, die wel van groen en niet van rotzooi houden. Het zijn stuk voor stuk sportieve types die houden van het maken van korte of lange ommetjes en die zich ergeren aan zwerfvuil in hun eigen directe omgeving. Neem nu Lisa (20) die op haar verjaardag zo’n mooie grijper kreeg om de weg richting haar paard afvalvrij te houden. Of Noah van 5 die ook van opruimen in de natuur houdt, zij  was onze jongste aanmelder, en ze gaat de Meer en Geer aanpakken. Gijs (82) kijkt vooral in zijn eigen directe omgeving, bukken hoeft niet meer en zijn rollator heeft ruimte genoeg om vuil op mee te nemen.  Vader Vincent met kleine Sverre houden van oude wijsheid in ere: jong geleerd is oud gedaan.

Linda van Leeuwen doet vaak een rondje met het hondje in de Boven -en Ondermeer en ze heeft haar eerste oogst gedeeld.  Zie bijgaande foto.

Ik krijg dezelfde dag nog van haar onderstaand bericht:

Toch vanavond een eerste rondje gedaan!

Er waren 2 knullen aan het vissen en eentje kwam zijn lege conservenblikje netjes brengen en vragen of het in mijn tas mocht bij het andere afval. Hopelijk denkt hij nu volgende keer eventjes na en zijn spullen niet zomaar op de grond gooit.

Mede mogelijk gemaakt door:

2 gedachten over “Afvalgrijpers aan de slag”

  1. Hi, zijn er nog grijpers in de aanbieding. Ik doe dagelijks een ommetje met de ommetje-app en kan onderweg dus lekker grijpen.

    1. Hoi Monique
      We zetten je op de reservelijst voor de eerstvolgende aanvraag

Reacties zijn gesloten.