Buiten spelen bij Stompwijk ‘92

Er was zaterdag ook al flinke activiteiten waar te nemen op het veld, wedstrijden worden weer gespeeld en dat is heerlijk om te zien dat het gewone leven weer opstart. Zondag stond in het teken van buitenspelen. De fietsen werden versierd bij Stompwijk ’92 waar tevens héél veel spelletjes uitgezet waren. Een enthousiast team bestaande uit Jan Moes, Ankie v.d. Helm en Astrid v.d. Meer had dit van tevoren uitgezet. Er werd door jong en oud enthousiast gespeeld.

Jokelien heeft firma (Linda)  Roos benaderd voor onder andere een limonade-koe, die met dit warme weer veelvuldig werd gemolken.

Een grote sjoelbak, het vangen van vallende stokken, bal spelletjes en als klap op de vuurpijl ballonnen stuk trappen en elkaar nat spuiten met een foam waterspuit werd een flink feest. Ook hier weer dank voor de sponsoring.

Cock nam de kantine voor zijn rekening en met elkaar kon er als vanouds buiten een drankje genuttigd worden. Hierna werden de handen weer in elkaar geslagen om alles weer op te ruimen. Wat mij betreft geslaagd evenement en we zullen wel zien of het voor herhaling vatbaar is in niet-corona-tijden.

Petra