Stichting Groen en Geluk

Beste dorpsgenoten,

Stichting Groen en Geluk kijkt terug op een geslaagde eerste activiteit op Goede Vrijdag. Ruim 6 kg paaseitjes hadden we verstopt en op een tiental eitjes na, zijn ze allemaal door de kinderen van Stompwijk teruggevonden. We willen hierbij iedereen bedanken, die met ons, deze dag tot een mooi succes heeft gemaakt!

Om half tien brachten de kinderen van de peuteropvang van SKZ een bezoek aan het landje van de stichting. Nadat ze allemaal een paasmandje hadden versierd gingen ze met de Paashaas op zoek naar alle verloren eieren. Gelukkig konden ze goed zoeken en kwamen alle eitjes terug. Als beloning kregen de kinderen de eieren natuurlijk mee naar huis.

Aansluitend druppelden de kinderen van Stompwijk met hun ouders binnen. Ook zij gingen een paasmandje knutselen en versieren om vervolgens eieren te zoeken. Wat een heerlijke ochtend werd het. De zon scheen, de ouders dronken gezellig koffie met elkaar en de kinderen vermaakten zich met het zoeken van de eitjes, maar ook met het spelen in de speeltuintjes.

De meeste kids gingen naar huis met een mandje gevuld met paaseitjes, maar ook met een zakje zonnebloemzaadjes. Zij gaan deze thuis kweken en doen mee aan de actie ‘wie kweekt de hoogte zonnebloem?’ Ook meedoen, met Koningsdag verkopen we ze tijdens de kleedjes markt of stuur een berichtje naar info@stichtinggroenengeluk.nl

Wil je deze dag nog eens terugkijken? Er is door Petra Oliehoek, Jona

vd Meer en Ab Smit een mooi filmpje van gemaakt, deze is te vinden op: https://youtu.be/N-wwdNIl0bs  Bedankt!

Deze gezellige dag gemist of de dag overdoen? Op zaterdag 11 juni houden we een open dag. Het belooft wederom een gezellige dag te worden, ondersteund door verschillende Stompwijkers ondernemers en clubs. Hou de Dorpsketting in de gaten voor meer informatie!