Inloopbijeenkomst project bereikbaar Stompwijk

Op maandag 20 februari van 19.00 tot 21.00 uur vindt er in Het Dorpspunt een inloopbijeenkomst plaats over het project Bereikbaar Stompwijk. U bent hierbij van harte welkom.

Tijdens de inloopavond informeren medewerkers van de gemeente en het Hoogheemraadschap van Rijnland u over de verschillende zaken met betrekking tot de Doctor van Noortstraat. Daarbij gaat het concreet over voorstellen van een proef éénrichtingsverkeer in de Doctor van Noortstraat, vooruitlopend op de herinrichting. Maar ook over de opgave van het Hoogheemraadschap met betrekking tot de dijk, het voorlopig wegontwerp, de ontvangen aanvullende wensen en ideeën op het basisplan van bewoners (de zogenoemde wensenkaart), een overzicht van de rioleringswerken en het vervolg.

U kunt op de avond tevens overige vragen over het project Bereikbaar Stompwijk stellen die wij graag beantwoorden. Aanmelden voor de inloopavond is niet nodig.

Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, is dat geen probleem. De informatie die we vertellen op de avond, plaatsen we op de gemeentelijke webpagina: www.lv.nl/dvn.

Ik hoop u op 20 februari te mogen begroeten!

Namens het Projectteam Bereikbaar Stompwijk

Cyril Parchomov, omgevingsmanager