Theater Lapstop speelt “De Wensappel”

Tatoe de tovenaar heeft zo’n zin in een appeltje. Maar wanneer hij bij de appelboom komt, zijn ze wederom allemaal op. Houdt dan niemand rekening met elkaar in dit bos? Maar Tatoe weet wel hoe hij de bosbewoners een lesje kan leren! Hij tovert een gouden appel in de boom. Een wensappel. Je mag twee wensen doen als je over de appel wrijft. Maar je eigen wens komt alleen uit, als je je eerste wens voor een ander gebruikt. Doe je dit niet, dan raak je natuurlijk betoverd!

En soldaat Rien … die wenst voor zichzelf nieuwe laarzen en daarna een zak vol goud. Floeperdeflits…. Waar is hij nu? En hoe maakt hij de betovering nu ongedaan?

De Wensappel (3+) is een interactieve voorstelling met live gezongen liedjes en antieke, Tsjechische marionetten!

Zondag 19 februari om 15:00 uur in Ons Huis, Kosterspad 3, Zoeterwoude. Kaartjes zijn € 4,—  per persoon, volwassenen en kinderen betalen de zelfde prijs. Kaartjes zijn aan de deur van het Ons Huis te koop vanaf half drie.

Voor alvast in de agenda, 19 maart is er ook weer een voorstelling bij Wouw.

Kijk voor meer informatie en de agenda op www.wouwzoeterwoude.nl

Wouw is ook te volgen op Facebook,

www.facebook.com/wouwzoeterwoude