Stichting Duurzaam organiseert de Duurzame Markt

                                           

Op zaterdag 22 april organiseert de stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg weer haar Duurzame Markt. Deze zal plaatsvinden van 11-15 uur in Stadstuin Rusthout. Toegang is gratis.   De Duurzame Markt is bedoeld om inwoners van Leidschendam-Voorburg inspiratie te geven hoe zij hun dagelijkse leven, hun eigen huis en hun omgeving duurzamer kunnen maken. Dat kan met grote stappen, maar ook kleine stapjes helpen hierin, en dat kan iedereen. En dat willen we laten zien met voorbeelden vanuit de praktijk. 

Diverse maatschappelijke organisaties staan met hun kraam klaar om inwoners van alle informatie te voorzien. Over duurzame energie, duurzame mobiliteit, duurzaam groen en duurzaam wonen. Er is nog een enkele kraam beschikbaar voor een organisatie die haar duurzame acties wil uitdragen. U kunt zich aanmelden via marjanvangiezen@icloud.com.

Stadstuin/kinderboerderij Rusthout vindt u op Noordsingel 3 Leidschendam, tegenover de Mall. Hier is altijd wat te doen, dus neem gerust kinderen en/of familie mee. De activiteiten vinden buiten plaats, bij regen onder het afgedekte terras. Er is koffie en thee en veel te zien!