Het werk dat ik doe

Iedereen moet werken om zijn rekeningen te kunnen betalen en er een goed belegde boterham aan over te houden. Nu is dat werk wat ik doe niet echt spannend om uitgebreid over te schrijven. Echter, er is meer werk dat ik doe.

Waar ik trots op ben, is dat ik me redactielid van de “De Dorpsketting” mag noemen. De afgelopen weken heb ik mogen werken aan een artikelserie: “Hoe doe je dat? Computervragen”. Deze geschreven artikelen zijn ook terug te vinden in de categorie “computervragen” op de website www.stompwijk.nl.

De Dorpsketting is een weekblad, ontstaan in 1970 door de buurtbewoners van het polderdorp Stompwijk. Hierin staan zaken zoals wat er in het dorp speelt, evenementen en sportuitslagen. Deze wordt hedendaags nog wekelijks aan huis bezorgd. In de moderne tijd kan het weekblad ook digitaal bezorgd worden! (via de e-mail).

Ondanks dat de seriereeks afgelopen is, zijn er voornemens om in het najaar de reeks uit te breiden met wellicht nog tien computervragen. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal inzendingen die nog volgen. Heb je zelf een brandende computervraag, dan kan deze via het contactformulier van www.stompwijk.nl ingediend worden.

Micha van Wissen