Doelstelling Team Stompwijk gehaald

Afgelopen vrijdag vertrokken we naar Kamp Stompwijk in Vaison la Romaine in Frankrijk aan de voet van de Mont Ventoux. In verband met de weersvoorspellingen voor zaterdag ging het hele programma al snel op de schop met als voornaamste uitkomst dat we niet zaterdag maar vrijdag al de beklimming gingen doen.

vlnr Bas, Marvin, Rene, Prof. Dr. Casper van Eijck, Jeroen, Rick en Jeroen. vlnr Bas, Marvin, Rene, Prof. Dr. Casper van Eijck, Jeroen, Rick en Jeroen.

Met een gemêleerd gezelschap had iedereen zijn eigen uitdagen. Vele beklommen voor het eerst een berg en andere hebben al vele uren in de bergen doorgebracht. Voor sommige was het bereiken van de top het hoofddoel en voor andere was 2 of 3 keer achter elkaar het doel.

Alle 11 de renners hebben vrijdag hun doel gerealiseerd en teambegeleider Jarno heeft ondank zijn blessure op donderdag de berg al voorbeklommen en ook de top gehaald. Wat een speciale vermelding waard is want dat was niet zijn plan. Maar hij heeft erg goed zorggedragen voor het team op vrijdag door in de vroege uren de “malloten” weg te brengen en uren op de top te wachten met water en jassen en het nodige fotografeerwerk totdat iedereen zijn persoonlijke uitdaging volbracht had.

Niet onbelangrijk om te vermelden zijn de opbrengsten voor het goede team. Met de 118 deelnemers hebben we in totaal ruim €175.000,- opgehaald voor onderzoek tegen alvleesklierkanker waarvan €21.417,- door Team Stompwijk.

Hartelijk dank voor jullie steun en bijdragen.

Team Stompwijk