Genieten….

Even uitblazen bij het najaarsconcert van Fanfare Juliana, die onder leiding van de welbekende dirigent Nico Rensen er lustig op los blies. Zaterdag had spreekstal-meester Stefan Turk nog met spoed een telegram naar Sinterklaas gestuurd, om hem te vragen het concert bij te wonen. Helaas was de Sint verhinderd, maar hij wilde wel graag laten weten welke herinneringen hij had aan de nummers van het programma van die dag. Dit had de Goed Heiligman heel toepasselijk in dichtvorm op papier gezet, welke Stefan Turk voorlas en zo de nummers aan elkaar praatte. Zelf had ik iets minder herinneringen bij meerdere stuken, maar dat komt natuurlijk omdat ik nog niet zo oud ben als de Sint. Mijn persoonlijke voorkeur ging vooral uit naar “Fanfare and Flourishes” en“the Floral Dance”, lekker vrolijk. “Silence and I”vond ik erg mooi en ook de filmmuziek uit de John Barry Selectie mocht er zeker wezen. Al met al weer een geslaagde middag. Elly Compeer