“Het dak eraf” carnavalsmotto

“Het dak eraf”, carnavalsmotto bij de Gaanders
Dit is het nieuwe carnavalsmotto van De Gaanders uit Stompwijk voor het komen-de carnavalsseizoen in het Gaandersdorp. Uit de vele originele inzendingen vanuit het dorp, maar ook daarbuiten heeft de speciale commissie dit motto gekozen. Namens De Gaanders willen wij alle personen bedanken die ons deze originele motto’s hebben aangereikt. “Het dak eraf” zal dus het seizoen centraal staan, hierop kunnen de echte Gaanders vast iets ludieks op bedenken. Welke Prins en Page het nieuwe seizoen centraal zullen staan is ook voor ons (raad van elf) en diverse andere betrokkenen een groot vraagteken. Dit weten alleen de twee personen van het bestuur en natuurlijk de Prins en Page zelf. Echter, de huidige Prins Theo en Page Mieke zijn eigenlijk nog heersers van dit rijk. Op 9 november zal hier een eind aan komen, op deze avond zal de nieuwe Prins en Page bekend gemaakt worden. Hoe dit precies gaat verlopen is nog een verrassing, maar de Gaanders houden zeker de wind in de zeilen voor wat betreft de activiteiten op dit gebied. De deuren van het Blesse Paard zullen deze avond, 9 november, weer wagenwijd opengaan voor een daverend carnavalsspektakel. En reken maar, wij hebben er weer zin in. Voor het geval dat u de data voor het komende Gaanders carnavalsseizoen wilt vastleggen dan bij deze; Openingsavond 9 november, Rock festijn 25 januari, Gekostumeerd bal 1 maart,
Carnavalsconcert 2 maart, Slotbal 3 maart. 3x Laaf, P.R. Commissie
—————