Beatz

Afgelopen weekend

Afgelopen vrijdag waren we open met als thema freaky friday! De deuren werden om 21.00 uur open gegooid en niet lang daarna kwamen de eerste gasten binnen druppelen. Rond een uurtje of 23.00 zat de sfeer er goed in en werd er lekker gedanst op de heerlijke nummers die de DJ’s uit de speakers lieten knallen. Rond een uurtje of 01.00 ging iedereen met een glimlach op het gezicht richting huis. Zondag waren we ook geopend en kon het weekend weer lekker worden afgesloten met een drankje en een rustig achtergrond muziekje.

Aankomend weekend

Aankomend weekend zijn we weer 2x geopend. Op zaterdag hebben we een van de gezelligste feesten namelijk de après ski party. Op deze avond zal je wel een kaartje moeten hebben om naar binnen te mogen en de mensen die nu nog geen kaartje hebben zullen wij helaas moeten teleurstellen. Vrijdag gingen de laatste kaarten over de bar en dus is alles weg. Voor de mensen die wel een kaartje hebben: de deuren zullen om 21.00 uur open staan en dan zijn jullie van harte welkom! DJ Kicken zal op deze avond achter de draaitafels staan en hij zal een hele entertainment team meenemen.

Zondag zullen we ook weer open zijn om het weekend weer uitermate gezellig af te sluiten.

Flirtnight

Op 30 maart zullen we weer het thema flirtnight hebben. De vorige keren was het een groot feest dus we hopen dat het deze keer weer zo zal zijn! Zet deze datum dus alvast in je agenda en cancel alle afspraken die je op deze avond hebt staan. Jullie kunnen vanaf 21.00 uur gezellig langskomen en wanneer het afgelopen is dat zien we dan nog wel. Voor verdere informatie en onze feestagenda check onze site of like onze facebookpagina, volg ons op twitter of zoek ons op hyves!

 

Nog een fijne school/werk week en tot zaterdag!

Groeten, het bestuur