limit

Afgelopen weekend
Helaas, helaas, we waren het afgelopen weekend maar een keertje geopend, en dat was op de zondag zoals we natuurlijk allemaal weten. Maar dit was geen gewonen zondag, we kregen hooggeëerd bezoek, de goedheilig man kwam namelijk op bezoek!! Hij kwam even een kijkje nemen en een aantal personen naar zich toe roepen om de stand van zaken door te nemen.Zo moest Bruno naar voren komen, hij heeft ons altijd goed geholpen met het schoonmaken van The Limit en hiervoor heeft hij van de goede sint een echte eigen bezem gekregen! Ook moest onze eigen Mark eventjes een liedje komen zingen voor sint. Ook heeft Johan van sinterklaas een hulpmiddel gekregen om zijn schoolcarrière volgend jaar toch echt af te sluiten.!!! Uit ons naburige dorp moest Roy van de Voort zich even komen melden. Het was de sint namelijk ten oren gekomen dat hij nog niet zo goed kon autorijden. De sint heeft hem hierom een aantal botsautomuntjes gegeven zodat hij nog even kan oefenen . Jeroen van de Poel alias “bloemetje” heeft nu dan toch echt toegegeven dat hij een fetisj voor vrouwen in een bloemetjes jurk heeft, hij heeft dan nu ook echt een eigen jurk gekregen!! Ook Aranka en Ramon hebben nog even gezongen voor de sint en zijn knechten. Sint vond het erg gezellig in the Limit en hij heeft nu alvast gezegd dat hij volgend jaar weer komt!!!
Kerstfeest!!
De kaartverkoop voor het kerstfeest begon ook deze week. De kaartjes gingen als warme broodjes over de toonbank , we hebben ze al bijna allemaal verkocht!! We hebben er eigenlijk nog maar heel erg weinig, dus als je toch nog een kaartje wil voor dit spetterende feest moet je zeer snel even langs wippen om er een te halen. We zijn doordeweeks ook bijna elke avond aanwezig dus als je zin hebt kun je ook dan een kaartje halen. Ze kosten maar 5 eurootjes per stuk, en je wil dit spetterende feest op eerste kerstdag toch niet missen?! We gaan dan om 21.00 uur open. De muziek deze avond zal worden voorzien door Disco 2000, ook hebben we de zeer gave rock cover band Rambol. Die hele leuke covers voor ons gaan spelen.
Aankomende week
Aankomend week zij we zoals jullie vast wel weten twee maal geopend dit zal natuurlijk zijn op de vrijdag en de zondag. We gaan de vrijdag om 21.00 uur open en de zondag om 19.00 uur. Ook starten we dan gelijk met ons wekelijkse vrolijke uurtje!! Tot dan en tot die tijd groeten en geluk

The Limit