Bardancing Orion

Kaarten BEACHPARTY uitverkocht.
Afgelopen zondag had iedereen de gelegenheid om zijn kaartje voor de jaarlijkse Beachparty te halen. Waarschijnlijk wisten de meeste dit wel want het was super druk en alle kaartjes zijn de deur uit. De tickets voor het strandfeest in Orion zijn verkocht dus, het belooft weer lekker druk en gezellig te worden. De Beachparty zal zo als iedereen wel weet op 18 oktober gehouden worden. Wat we er allemaal voor doen om jullie de zoveelste mega party te geven, is het volgende: we stortten in Orion een laag zand, zorgen voor heerlijke muziek, er wordt een zwembad neer gezet voor de verkoeling en voor iedereen is er een tropische verrassing. Kort om een feest dat je niet mag missen. Maar heb je nou nog geen kaart dan heb je een probleem, maar ach we organiseren binnenkort vast wel weer een ander gaaf feest.

De ontknoping nadert!!!
Het is mega spannend en de ontknoping nadert, wie wordt er wereld kampioen????? We hebben het hier natuurlijk over de formule 1. Aanstaande zondag gaat het gebeuren, nog twee races te gaan en we gaan nog van alles beleven. Kom allemaal zondag even langs in Orion om te genieten van de heerlijke sfeer en natuurlijk om de spannende formule1 race van Indianapolis te kijken. Vanaf half zeven dus, LET OP: het is geen race die om 14.00 uur begint. Half zeven is dus iedereen weer van harte welkom. Het startsein zal om 20.00 uur worden gegeven. Na de race gaan we natuurlijk met zijn alle feest vieren omdat Jos verstappen niet in de 10e maar de 12e ronde is uitgevallen. Dat doen we beneden want de race kijken we op grootscherm boven. Ben je echt geen formule 1 fan wees dan dus niet getreurd want beneden blijft Orion in zijn normale staat.

Oke dat was het alweer. Even over vrijdag!, dan zijn we open. Ja jullie hebben geluk. Vrijdag mag iedereen lekker komen dansen en feesten in Orion. Het bestuur van Orion zegt: tot vrijdag en zondag kom niet te laat!!!