Kledinginzameling

Uw kleding is ons heel wat waard

De landelijke najaarsacties van de Kledingactie Mensen in Nood gaan weer van start. Uw draagbare kleding, schoeisel, huishoudtextiel en dekens in gesloten plastic zakken zijn van harte welkom. Let op! Lompen, matrassen, vloerkleden en afgetrapte schoenen zijn niet bruikbaar. De ingezamelde kleding wordt verkocht aan betrouwbare sorteerbedrijven in Nederland. De opbrengst wordt besteed aan de wereldwijde noodhulp en kinderprojecten van Mensen in Nood. Dit jaar gaat de opbrengst naar een weeshuisproject in de Oekraïne. In het dorp Protopapovka hebben 140 weeskinderen geen dak boven hun hoofd en geen toegang tot onder wijs. Met uw hulp en de financiële steun van de Kledingactie van Mensen in Nood kan een leegstaand onderwijsgebouw gebruiksklaar gemaakt worden en ingericht voor de opvang van de wezen. Tevens kan er een scholenprogramma opgezet worden en lesmateriaal aangeschaft worden. Draagt u ook uw steentje bij? Uw kleding kunt u inleveren op vrijdag 10 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag 11 oktober van 9.00 uur tot 12.00 uur bij de fam. W. Suyten, Dr. van Noortstraat 72
Heeft u geen kleding, maar wilt u toch helpen? Maak dan een gift over op giro 667, Den Haag. Voor meer informatie kunt u kijken op www.kledingactie.nl of bellen naar 073 6871060.

Mensen in Nood