Bardancing Orion

Gezellig zondagje!
Het mooie van zo`n zondag is dat je lekker niks hoeft te doen. Maar is dat wel helemaal waar? Want als je op zondag niet in Orion bent geweest heb je toch altijd weer veel gemist. Zo ook afgelopen zondag, de mensen waren weer massaal naar Orion gekomen om gezellig met zijn allen de zaterdag, de voetbal en anderen dingen te bespreken. Natuurlijk werd er veel gedanst, en mee gezongen met Frans Bauer of andere lekkere nummers. Ook vrijdag waren we open. Het wordt lang zamerhand steeds drukker en gezelliger op deze vrijdagavonden en daar zijn we als bestuur erg blij mee.

Vrijwilligersfeest 29 november
Niet elk jaar, maar gewoon als wij denken dat jullie het weer verdiend hebben. Ja we hebben het hier over het vrijwilligersfeest. Al zolang de stichting Asafoedida bestaat, wordt de altijd gezellige bardancing draaiende gehouden door vrijwil ligers. Waren er geen vrijwilligers geweest dan kon zelfs het bestuur van Orion het niet redden, ha ha. Nee, wij zijn zelf natuurlijk ook vrijwilligers en runnen de tent nou al zo`n twee en een half jaar. Iedere keer gaan we weer met plezier naar ons keldertje om de mensen een mooie feestje te geven. Natuurlijk doen de mensen die ons bij grote feesten helpen, de mensen die sponsoren en de mensen die andere vrijwillige diensten verlenen dit allemaal met veel plezier. We zetten deze mensen zo als Stompwijk ‘92 het zou zeggen: graag in het zonnetje. Daarom speciaal voor hen die deze afgelopen week een uitnodiging hebben gekregen, organiseren we een avond die naast heel gezellig ook nog eens geheel gratis is. Op 29 november ’03 wordt u welkom geheten in onze tent en wordt u de hele avond voorzien van gratis hapjes en drankjes. De rest van de info vindt u in de uitnodiging.

Kaartverkoop kerst komt eraan!!!, 30 november kaartverkoop.
Ja, ja, ja, van de week even aan de familie melden dat je niet langer dan 21.00 uur kan gourmette op eerste kerstdag. Je moet dan natuurlijk naar Orion. Zoals elk jaar organiseren wij een mega KERST PARTY. Dit feest wordt dan altijd gehouden op 25 december zo ook dit jaar. We hebben inmiddels weer een aardig bandje op het oog voor deze avond. Je hebt voor dit feest wel een kaartje nodig maar dat is geen probleem, want die kun je volgende week zondag in Orion kopen. Let wel heel goed op bij het vorige grote feest waren de kaarten al in een avondje Orion helemaal uitverkocht. Dus vertel het je vrienden ook maar, anders hebben die geen kaart. Zo dan nog even over aanstaande vrijdag, fout, fout, fout, we zijn dan helaas gesloten. Maar ja joh, zondag halen we het allemaal wel weer in. En let dus op want je biertje, frisje of wat anders haal je nog steeds van 19.00 uur tot 20.00 uur voor die mega lage prijs. Een hele goede week bedankt en dag.

Het bestuur van Orion