Dune op Stompwijk Summerland

dune sunmmerland

Dune op Stompwijk Summerland

Nog iets meer dan een maand, het schiet al lekker op. Stompwijk Summerland, anders dan anders, en met een hand vol artiesten waar je niet omheen kan! Inmiddels is de kaartverkoop lekker op gang, de Passe Partouts zijn in Bardancing Beatz al uitverkocht en de zaterdag/vrijdagkaarten gaan ook behoorlijk hard. Ook heeft menig Stompwijk Summerland bezoeker ook de ONLINE kaartverkoop weten te vinden via www.stompwijksummerland.nl. Kortom, wil je dit giga festijn niet missen zorg dan dat je actie onderneemt.

Het programma voor zowel de vrijdag als de zaterdag is inmiddels bekend. Hieronder is een van de artiesten van de vrijdagavond uitgelicht. Voor de rest van het programma kun je kijken op de website.

 

Dune is een Duitse muziekgroep. Ze maken een mix van techno en rave met een vleugje hardcore house. De formatie is opgericht door dj Oliver Froning en producers Jens Oettrich en Bernd Burhoff. Dune heeft sinds 1995 verschillende zangeressen gehad. Verena von Strenge, Vanessa Horster en Tina Lacebal. Verena von Strenge is de bekendste van

drie zangeressen. Zij zong in de hoogtijdagen van Dune de nummers in. Dune heeft tijdens de happy hardcore / rave periode in Nederland, midden jaren negentig, diverse grote hits gehad. Enkele voorbeelden zijn “Hardcore Vibes”, “I can’t stop raving”, “Rainbow to the stars” en “Hand in Hand”. Allen grote hits in de Nederlandse en Europese charts.

 

Kaarten voor vrijdagavond en zaterdagavond zijn te koop bij jongerensociëteit Beatz (Stompwijk), Café de Gouden Leeuw (Stompwijk) en Café de Meester/Don Bosco (Zoeterwoude). De kaarten kosten € 15,- per stuk zowel voor de vrijdagavond als voor de zaterdagavond. Zoals eerder genoemd zijn er enkel nog Passe Partout kaarten (€ 25,-) beschikbaar bij Café de Gouden Leeuw en Café de Meester/Don Bosco en online via

www.stompwijksummerland.nl. youtu.be/PQ_R1igodfY

Stompwijk Summerland valt zoals ieder jaar in het eerste weekend van juli (5, 6 en 7 juli 2013). 

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter, Hyves of Facebook.

www.twitter.com/_summerland_

www.facebook.com/stompwijksummerland

www.stompwijksummerland.nl