Bekendmaking nieuwe Prins en Page

in de Bles op 6 november

Op 6 november aanstaande is het zover: de eerste, echte, officiële carnavalsavond van dit nieuwe seizoen. Dit jaar gaan we het eens anders doen. Er is nu een mogelijkheid om deel te nemen aan een buffet in De Bles. Je komt dan tussen 17.30 en 18.00 naar De  Bles, waar het buffet om 18.30 uur begint. Tijdens dit buffet worden de nieuwe Prins, Page en Opper bekend gemaakt.

Om 20.00 uur gaan de tafels en stoelen aan de kant en kunnen de feestvierders die niet meedoen met het buffet ook naar binnen komen om een mooi feestje te bouwen! Met een optreden van Marco Kraats en DJ’s Niels en Leander zal dit een super gezellig avond worden. In verband met de nu nog geldende Coronaregels zal de avond tot 24:00 uur duren. 

Omdat ook iedereen nog geregistreerd moet worden, zullen er weer tickets nodig zijn. Alle leden krijgen deze week een mail, waarin ze de gratis tickets kunnen bestellen en zich gelijk kunnen registreren. Hier kun je ook aangeven of je mee wilt eten (de kosten voor het buffet zijn € 16,00 excl. drankjes).

Uiteraard is een vaccinatie of negatief testbewijs weer noodzakelijk.

Ook voor niet-leden zijn er tickets beschikbaar, kosten € 7,50 per stuk.

Het thema van deze avond is ‘’Brazilian night’’ dus trek je meest feestelijke en Braziliaanse outfit aan!

P.R. de Gaanders