A.S. WEEKEND

4 en 5 juni 2006

Nog een klein weekje en het is weer Pinksteren, dat betekent dat de familiehandbaldag wordt gehouden. We hopen dat de weergoden met ons zijn, want de laatste paar dagen is er genoeg gevallen.
Op zondag 1e Pinksterdag starten we het programma met buikschuiven voor de jeugd en voor de volwassenen. Je kunt je vanaf 15.30 uur inschrijven in de feesttent. Zorg dat je op tijd bent want we beginnen om 16.00 uur. Dit jaar is het op een officiële buikschuifbaan van wel 30 meter. Deze past helaas niet in de tent. Je glijdt nu ook tegen elkaar. Wat natuurlijk een extra uitdaging geeft. Er zijn leuke prijzen mee te winnen. Als je hieraan mee wilt doen, is het verstandig om oude kleren aan te trekken. Je wordt er namelijk erg vies van. Na afloop kun je gebruik maken van de douches in de kleedkamers van het sportcomplex. Iedereen is welkom om de deelnemers te komen aanmoedigen. Na afloop van het buikschuiven is er voor de jeugd jeugddisco tot ca. 20.00 uur onder de leiding van Disco 2000, met tussendoor nog optredens van Jazz Like That.
De spetterende finale van het Intercarparts Stompwijk/Zoeterwoude darts begint om 21.00 uur, hoelang deze finale duurt is afwachten. Daarna hebben we een optreden van de band Funky Vibes. Deze 7 koppige formatie is vooral bekend van funk, soul en disco classics. Wat de sfeer zeker te goede komt. Daarna zal deze avond afgesloten worden door Disco 2000.
Maandag 2e Pinksterdag begint om 11.30 uur het handbaltoernooi voor families, buurtjes, vriendenclubs e.d. Alle kinderen die meedoen aan het handbaltoernooi verzoeken wij een wit t shirt bij zich te hebben. Wil je nog meedoen geef je dan nog snel op. Na afloop van het handbaltoernooi begint om 17.00 uur de barbecue en gaat het feest nog eventjes door.

Bij deze willen we alvast alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet, want zonder hen ben je nergens. Aan alle scheidsrechters vragen wij om 11.00 uur aanwezig te zijn zodat we om 11.30 met de eerste fluitsignalen kunnen beginnen.
De Familiedagcommissie