Bardancing The Limit

ZZ zaalvoetbal
Helaas, helaas in de wedstrijd om poolwinaar zijn we uitgeschakeld, we hebben met 1 tegen 0 verloren, in de wedstrijd tegen de hekkenschijters. Dit houdt in dat we niet door zijn, of we moeten nog worden ingeloot!!! Worden we ingeloot laten we dat natuurlijk weten!!
Afgelopen week
We waren de afgelopen week tweemaal geopend, Vrijdags en zondags!!. De vrijdag gingen we natuurlijk om 21.00 uur open. Het was al vroeg druk ,dit kwam ook wel een beetje omdat Jimmy had besloten zijn verjaardag bij ons te vieren!!, We hadden dan ook voor hem een passende verrassing!! Met dank aan Duppie!!! Voor de rest was het gewoon weer heel erg gezellig , en niet aleen de vrijdag natuurlijk ook de zondag was het lekker druk en zat de sfeer er zeker weer goed in!!!
Aankomende week
De aankomende week zijn we helaas maar ene keer geopend, maar het is aankomende zondag wel een beetje speciaal in The Limit, we hebben namelijk een bacardi bright party. We zullen dan verschillende soorten bacardi brights hebben die je voor 1,50 euro kan bestellen , dat is toch haast geen geld. Vind je het lekker laat het dan ons even weten!?? We gaan gewoon om 19.00 uur open en ook starten we dan als vanouds met het weekelijkse vrolijke uurtje.
We hebben er alweer ruim zin in , we zien jullie allemaal aankomende zondag wel weer.
Groeten en geluk, The Limit
Zondag 12 februari
CEES CAFÈ THE LIMIT

Zo als de meeste Stompwijkers al weten heeft Cees Juffermans zich afgelopen weekend geplaatst voor de Olympische Spelen van Turijn. Net als 4 jaar geleden zal Bardancing The Limit zijn race live uitzenden. Dit zal zijn op zondag 12 februari. Voor meer informatie omtrent tijden, blijf de dorpsketting in de gaten houden.