Het nieuwe jaar begint

Het nieuwe jaar begint, en De Gaanders gaan er weer voor!

Afgelopen zondag was zoals gewoonlijk weer de jaarlijkse
nieuwjaarsreceptie van Stompwijk ’92. Ook dit jaar waren De Gaanders
weer van harte uitgenodigd. Prins Aad II, Page Bianca, Opper Gerard en Raad van Elf waren zij hier ook weer erg dankbaar voor.
Na een korte polonaise door de kantine werd daar een woordje gedaan door de Prins. Iedereen werd een gelukkig nieuwjaar gewenst en een aantal mensen werd persoonlijk bedankt door de prins. Zo werd Ton Zuidgeest bedankt voor het destijds opzetten van het ZZ zaalvoetbaltoernooi. Daarnaast werden Hans Vreeswijk, die al jaren bestuursfuncties bekleed bij de vereniging en Ton Veenhof die de taak van Max van Dijk over gaat nemen, in het zonnetje gezet met een mooie bos rozen van kwekerij Royal Roses. Al met al een middag met een lekker achtergrond muziekje en gezellige mensen.

Aankomend weekend zijn de Gaanders alweer in de weer voor de vereniging en voor Stompwijk. Zij zullen dit weekend door het dorp heengaan om de nieuwste editie van de Gaanderskrant aan de bewoners van Stompwijk aan te bieden. Hierbij hebben zij ook altijd loten bij zich waarmee u weer mooie prijzen kunt winnen. De loten zijn € 1.00 per stuk en dit geld komt ten goede aan het carnavalsfestijn voor de jeugd en de ouderen van Stompwijk. U steunt hierbij dus ook gelijk de goede doelen.
Voor foto’s van de nieuwjaarsreceptie kunt u terecht op www.degaanders.nl en natuurlijk staan daar nog veel meer leuke foto’s en info over de Gaanders.

Pr. De Gaanders