KBO

Klaverjassen met de KBO leidschendam
Vrijdag 9 december hadden 56 mensen zich verzameld in de grote zaal van woonoord Duivenvoorde voor een klaverjas drive met de leden van de KBO Leidschendam en Stompwijk. De koffie stond klaar en met 14 tafels was de zaal goed gevuld. In een goede sfeer werd er van start gegaan.
Ieder voor zich nam steeds zijn eigen punten mee, na driemaal van plaats verwisseld te zijn, waren om tien uur de winnaars bekend.
De eerste prijs ging naar Aad v d Ham met 5356 punten, de tweede prijs naar G Schut met 5290 punten, de derde prijs naar R. Beusekamp met 5100 punten.
De poedelprijs ging naar Corrie Bruid en Jan. v. Rijn. Zo kwam er weer een einde aan een gezellige avond kaarten, na een dankwoordje van Jan v. d. Bos is iedereen weer huiswaarts gekeerd. De chauffeurs bedankt voor het ophalen van de mensen die geen vervoer hadden, graag tot de volgende keer. Secr, A.v.Santen

NIEUWE ACTIVITEIT VAN DE KBO SOOS
Zou u best lid willen worden van de SOOS, maar spreekt klaver jassen of rummicup u niet zo aan, dan is er goed nieuws voor u. Wij zijn namelijk van plan om op dinsdagmiddag in het dorpshuis met wat liefhebbers kaarten te gaan maken met verschillende technieken. We beginnen eenvoudig zodat ook diegenen die nog nooit kaarten hebben gemaakt er aan deel kunnen nemen. Het gaat ook en niet op de laatste plaats om het sociale contact en de gezelligheid, Ook heren (wie durft) zijn welkom. Voelt u er iets voor ? Geef je dan op bij Corrie Luk (071 5802787 of bij Jeannette Develing (071 5801659.
Het is de bedoeling om in januari te starten. Denk nu niet dat kan ik toch niet, wij helpen u wel en u zult ontdekken dat je meer kan dan je denkt. Zodra we een clubje bij elkaar hebben kunnen we inkopen gaan doen. Denk er eens over na en geef u op. Hopelijk tot ziens.
Jeannette Develing