KBO activiteiten

NIEUWE ACTIVITEIT VAN DE SOOS
Zou U best lid willen worden van de SOOS, maar spreekt klaverjassen of rummicup U niet zo aan, dan is er goed nieuws voor U. Wij zijn namelijk van plan om Dinsdag ‘s middags in het dorpshuis met wat liefhebbers kaarten te gaan maken met verschillende technieken. We beginnen eenvoudig zodat ook diegenen die nog nooit kaarten hebben gemaakt er aan deel kunnen nemen. Het gaat ook ,en niet op de laatste plaats, om ’t sociale contact en de gezelligheid. Ook heren ( wie durft) zijn welkom. Voelt u er iets voor ? Geef U dan op bij Corrie Luk(071 5802787) of bij Jeannette Develing (071 5801659).
Het ligt in de bedoeling in Januari te starten. Denk nu niet dat kan ik toch niet, wij helpen U wel en U zult ontdekken dat je meer kan dan je denkt. Zodra we een clubje bij elkaar hebben kunnen we inkopen gaan doen. Denk er eens over na en geef u op, Hopelijk tot ziens.
Jeannette Develing
SINTERKLAAS VIERING BIJ DE SOOS
Zag U dinsdag morgen 29 november om half acht het licht al branden in het Dorpshuis? Nee, Manus was niets vergeten maar de bestuursleden van de SOOS waren al in de weer om alles te verzorgen voor de Sinterklaasviering. Om 10.30 uur was de zaal geheel gevuld en werd er koffie met wat lekkers opgediend. Op de achtergrond klonken sinterklaas klanken en werd er geklaverjast en rummicub ge speeld. Onder het genot van een drankje vroeg de voorzitter de aandacht om een aantal mensen te huldigen voor hun langdurig lidmaatschap. Jos van de Coop supermarkt had een aantal prachtige fruitmanden samengesteld, die nu van eige naar wisselden en bij de feestelingen aan huis werden bezorgd. Hierna werd de lunch gebruikt, waarna de kaarten en rummicubspellen weer werden aan gespro ken. Om drie uur klonk er plots geklop op de deur en zie daar, St Nicolaas had even tijd gevonden om langs te komen. Hij wilde een vroegere hulp Sinterklaas een paar vragen stellen en tevens de prijzen uit reiken van deze dag. Nadat we enkele liedjes gezongen hadden kreeg iedereen een pakje mee, waarna iedereen tevreden huiswaarts keerde. Het bestuur dankt iedereen die door hun inzet, gave of anderszins deze dag mogelijk hebben gemaakt. Met vriendelijke groet: Secretaris A.v.Santen
OPGAVE KERST DINER 20 DECEMBER 2005
KBO leden die willen deelnemen aan de kerstviering kunnen zich opgeven bij het bestuur tot 13 december 2005. De kosten zijn nog niet volledig bekend maar zullen ongeveer € 40,00 bedragen .
Opgave bij Mw Gré Janson Vurens, telefoon 071 5801690.