KBO NIEUWS

Kaarten en Rummiecub spelen met KBO Zoeterwoude
Donderdag 6 april zijn de leden van de KBO Stompwijk weer uitgenodigd door de KBO Zoeterwoude, om in Emmaus te komen klaverjassen en Rummiecub te spelen.
U kunt zich op de Soos of ter plaatse opgeven voor deze gezellige middag, het gaat om de gezelligheid, de koffie en de prijzen zijn weer beschikbaar gesteld door het bestuur van KBO Zoeterwoude. Aanvang 14.00 uur.
Op de jaarvergadering 21 maart heeft de voorzitter de ons ontvallen leden van het afgelopen jaar herdacht, tevens zijn de niet herkiesbare bestuursleden Mw. A. Waaijer v.d. Bosch en Dhr. C. Hoogeveen op gepaste wijze bedankt voor hun jarenlange inzet voor de KBO en de Soos.
Mw. Waaijer v.d. Bosch heeft meer dan 27 jaar de koffie gezet, de voorzitter memoreerde dat 27 jaar koffie zetten, ongeveer 30.000 kopjes koffie geweest moeten zijn. Mw Waaijer v.d.Bosch en Dhr. C. Hoogeveen hebben ook bestuurlijk ruimschoots hun steentje bijgedragen waardoor de KBO een nog steeds groeiende vereniging is die mede door hun inzet midden in Stompwijk staat met aktiviteiten voor de senioren en 55 plussers.
Het was jammer dat de door ziekte verhinderde Dhr. C. Hoogeveen niet aanwezig kon zijn.Als hij weer aanwezig is, zal ook hij gehuldigd worden voor zijn jarenlange inzet in de KBO en bestuur.Dhr. A.v.Santen is voor drie jaar herkozen als secretaris, voor de niet herkiesbare bestuursleden, zijn de volgende kandidaten gekozen: Mw. A.M.Develing Roest en Dhr. T.H.W.J. Duijvenstijn, deze zijn als bestuurslid voor drie jaar gekozen in het bestuur.

Secretaris A.v.Santen