Rock en Roll avond in Het Blesse Paard

Zaterdag 28 januari wordt Het Blesse Paard weer één groot Rock ‘n Rollpaleis. Vrouwen in petticoats, mannen met grote vetkuiven en natuurlijk de glimmende schoenen aan. Op deze avond zal de band the 2 Tones optreden en daarmee de hele zaal aan het dansen krijgen. Het is een band waarbij je niet stil kan staan. Laat daarom de kans niet glippen om hierbij aanwezig te zijn en zo ook de voeten en de rest van het lichaam te laten swingen!!
Een avond genieten in het dorp, hoe makkelijk wordt het u gemaakt!
Om aan kaarten te komen voor dit geweldige festijn kunt u terecht bij Kapsalon Schuyt, Café De Gouden Leeuw, Het Blesse Paard (Keldermeester), Cadeaushop Berg (Zoeterwoude) en DA drogist Ros Damplein (Leidschendam).
U kunt natuurlijk ook kijken op www.degaanders.nl voor meer informatie.
Ook kunt u zich nog steeds opgeven voor de acts, playback show of live optreden voor het straatcarnaval van 25 februari. De bedoeling voor deze middag staat nog eens uitgebreid omschreven op www.degaanders.nl, U kunt u opgeven via de Gaanderssite www.degaanders.nl of meld je aan bij Gaandersraadslid Maurice v.d Bosch tel.: 06 22 40 09 83 of via maurice@if produtions.nl
Pr. De Gaanders