Wilt u ook ADSL?

KPN gaat de telefooncentrale bij u in de regio geschikt maken voor ADSL, mits er minimaal 325 mensen bij u in de regio aangeven dat zij ook ADSL willen. Via de speciale ADSL actie site kunnen nu alle plaatsen in Nederland op de ADSL kaart komen. Het initiatief ligt bij u!!!

Wat is ADSL en hoe snel is het?
ADSL is een nieuwe technologie en staat voor Asymmetric Digital Subscriber Line. Door middel van ADSL is het mogelijk om via een bestaande telefoonlijn sneller te kunnen internetten. Een groot bijkomend voordeel is dat u niet meer op de telefoontikken hoeft te letten, omdat er bij een ADSL abonnement een vast bedrag per maand (vanaf gemiddeld € 35,00) wordt betaald. Hierdoor kunt u in principe 24 uur per dag online blijven, terwijl u gewoon volledig telefonisch bereikbaar blijft. ADSL is voor zowel particulieren als bedrijven.

ADSL informatie centrum
In het ADSL informatie centrum vind je de meest uiteenlopende informatie over ADSL, de providers, de netwerken, systeemeisen en veel gestelde vragen en antwoorden. Voor informatie en aanmelding gaat u naar www.adslactie.nl