Tijdzetten

Tijdzetten 25 oktober in Leiden.

Eerst lijkt het nog heel ver weg en dan is het er toch al weer heel snel. Het tijdzetten in Leiden! Het is de bedoeling dat alle jeugdleden daar aan mee doen. Het is niet bedoeld als een wedstrijd maar puur en alleen maar voor jezelf en je trainer. Dit evenement vindt drie maal per seizoen plaats en is bedoelt om te kijken of je in de loop van het schaatsseizoen vooruit gaat.
De bedoeling is dat het tijdzetten om 6.45 uur van start gaat. Kom op tijd en let op de startlijsten die op de website van de ijsclub staan. Kan je nu echt niet (en dan moet je wel een heel goede smoes hebben) dan moet je wel even afbellen. Dat kan bij Tom de Haas 079 3315674 of naar Annelies van Beek 071 5803489.
Het adres in Leiden is Vondellaan 41 2332 AA Leiden. De schaatslessen in Zoetermeer beginnen deze week.

Namens de ijsclub Annelies van Beek.