Carnavalsopeningsbal

Carnavalsopeningsbal zaterdag 8 nov a.s.

Wie worden de nieuwe Prins en Page?
Zaterdag is het zover, het carnavalsfestijn barst weer los in Het Blesse Paard, de carnavalslocatie bij uitstek. Wie worden de nieuwe heersers van het Gaandriaans rijk? Wie zal het nieuwe prinselijk paar worden in Gaandrië? Vanaf 21.00 uur gaan de poorten open waarna op deze vragen een antwoord gegeven zal gaan worden. Met ondersteuning van blaaskapel De Blaasbalgen zullen De Gaanders het carnavalsfeest vieren met daartussen ook ‘normale’ muziek gedraaid door disco Firefly. De Blaasbalgen staan weer te trappelen om het seizoen te mogen openen met hun nieuwe repertoire. Prins Frank zal dan tevens getest worden op geschiktheid door het legioen der oud prinsen. Zij zullen hem onderwerpen aan een aantal zware opdrachten voordat hij geïnstalleerd kan gaan worden bij het legioen der oud prinsen.
“Terug in de tijd” is het nieuwe carnavalsmotto dit seizoen waar alles, in het teken van dit motto, uitgedragen zal worden. Wij denken dat er met dit motto heel wat mogelijkheden zijn om iets ludieks op te bedenken, speciaal voor de optocht op 21 februari.
De Gaanders zijn er weer klaar voor om het carnavalsfeest met iedereen te gaan vieren. Het gebruikelijke Gaanders boek zult u ook dit seizoen weer krijgen om niets te missen van het carnavalsfeest. De Gaanders hebben er weer zin in en zullen alles weer in het teken van de leut en gein zetten. Voor het geval dat u de data voor het komende Ganders carnavalsseizoen wilt vastleggen dan bij deze;
* Openingsavond 8 november
* Rock en Rollfestijn 24 januari
* Optocht en gekostumeerd bal 21 februari
* Carnavalsconcert 22 februari
* Slotbal 23 februari
Kaarten voor de openingsavond zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkooppunten in Stompwijk; De Keldermeester, Café De Nieuwe Vaart, Kapsalon Schuyt, Jeugdsociëteit Orion, Café de Gouden Leeuw en bij de raadsleden en het bestuur. Meer informatie over alle Gaandersaktiviteiten kunt u vinden op onze site
www.degaanders.nl.

3x Alaaf, P.R. Commissie