SHORTTRACK

Afgelopen zaterdag begon het seizoen in Nijmegen. Eline is overgestapt naar de langebaan, dus bleven Chelsea, Phinney en Anne over. Chelsea zit in de pupillen 2/3. Haar 1e en 2e heat won ze makkelijk, waardoor ze in de finale kwam. Ook daar kon ze goed meekomen en finishte als 3e. Goed gedaan Chelsea.Phinney zit ook bij de pupillen 2/3, maar had het heel wat moeilijker dan zijn zus. Verloor in de eerste twee heats, maar wist zich in de 3e heat knap naar de 1e plaats te rijden en werd 13e in het totaal klassement.Anne is wegens haar leeftijd naar de Dames Junioren gegaan. Bij Anne waren er maar 8 dames. De 1e heat ging op tijd. Anne lag op kop maar viel in de laatste ronde. Ze wist snel op te staan en reed nog knap een 4e tijd. Dus naar de bovenste helft van het schema. In de 2e heat werd ze 2e, op naar haar eerste finale. Daar was het heel spannend. Anne reed heel slim en finishte dan ook als 1e. Gefeliciteerd. Ook bij de afvalrace met 30 jongens en meisjes tot 16 jaar bleef Anne als enig meisje over en werd 4e. Een goed begin van het seizoen. Volgende week gaan we naar Alkmaar.
Marjo van Veen