Gemeente Nieuwsflits

Nostalgie langs de Vliet: editie Stompwijk – wandel mee!

CreActief 55+ organiseert op 24 september Nostalgie langs de Vliet, een actieve wandeling voor 55-plussers in de omgeving van Stompwijk. Er is een wandeling van 5 en van 7,5 km. Er zijn verschillende starttijden, in blokken van een half uur tussen 11.00-13.00 uur. Zo houden we rekening met coronamaatregelen.

De start (en eind) locatie is De Bles Horeca, Dr. van Noortstraat 154 in Stompwijk.

Workshop stenen beschilderen bij Woej

Vindt u het leuk om stenen te beschilderen in een gezellige en veilige omgeving bij Woej? Kom dan naar de workshop ‘Happy Stones’ in wijk- en dienstencentrum De Plint in Leidschendam. De workshop bestaat uit twee ochtenden, op donderdag van 10:00 tot 12:00 uur. Vanaf 9 september kunt u elke donderdagochtend deelnemen.

Meld u dus snel aan bij de receptie van De Plint of via info@woej.nl

Voor meer informatie kunt u bellen met 070 – 205 47 71 (De Plint).