Festiviteiten op Koninginnedag in Stompwijk

Koninginnedag wordt dit jaar gevierd op zaterdag 29 april en zal in het teken staan van het komende Wereld Kampioenschap Voetbal. Het programma voor deze dag is als volgt:
9.00 uur Muzikale optocht met als thema ‘Sport’ voor de versierde fietsen en karren.
De Showband KIDS uit Leidschendam starten vanaf Elmeco (Dr v Noortstr 5).
9.30 uur Aubade op het kerkplein dit is de officiële opening van koninginnedag waarbij onder het hijsen van de vlag het Wilhelmus gezongen zal worden. Vorig jaar was dit een heel speciaal moment en we hopen dat er dit jaar nog meer Stompwijkers met ons meezingen. Kom dus allen hier naar toe!
10.00 uur Start van het WK spel voor de kinderen van 3 t/m 11 jaar. Kinderen zullen worden ingedeeld in landenteams en zullen zo de verschillende spelletjes gaan uitvoeren. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die de kinderen bij deze spelletjes kunnen begeleiden (graag een telefoontje naar Hélène van den Bosch tel. 5801992). Voor de allerkleinsten zal er een springkussen staan waarop zij zich uit kunnen leven. Naar verwachting zal het ochtend programma ongeveer om 12 uur eindigen.
13.30 uur Zeskamp met verschillende teams uit het dorp, u kunt zich hiervoor nog op geven bij Anja van Boheemen (boheemen@gmail.com) maar wees er snel bij want we zitten bijna vol. Welke onderdelen de teams dit jaar voor geschoteld zullen krijgen blijft een verassing maar het zal wederom een groot spektakel worden met een mooie wisselbeker voor het winnende team.
16.00 uur Playback festival (vanaf 4 jr), een onafhankelijke jury beoordeelt de optredens en er zal een publieksprijs worden uitgeloofd. Deelnemers kunnen zich opgeven bij Hélène (Meerlaan 1a) onder vermelding van hun namen, naam zanger/band en titel van het nummer.
Rommelmarkt op 5 mei
Op bevrijdingsdag zal er ’s ochtends een viswedstrijd zijn, stoeptekenen voor de kleintjes en daarna bingo in de kantine. In de middag zal er net als voorgaande jaren een rommelmarkt gehouden worden in de sporthal dus ruim uw kasten en zolder alvast op en reserveer snel een tafel voor drie euro bij Martin Gootjes (Hoefblad 32, tel. 5802129)