nieuws Blesruiters

Ponycompetitie Kring Rijnstreek Regio Zuid Holland met Rabobank Jeugd Stimulering een succes.
Om Ponyruiters en amazones te stimuleren om zich op een verantwoorde paardvriendelijke wijze verder te ontwikkelen in de paardensport heeft de Kring Rijnstreek in de Regio Zuid Holland dit indoorseizoen 2005/06 een Indoorcompetitie georganiseerd. De competitie bestond uit vier wedstrijden waarvan de twee best gereden wedstrijden telden voor het kampioenschap bovendien werd in de laatste wedstrijd het Kringkampioenschap en dus de selectie voor de Regiokampioenschappen verreden. De wedstrijden werden samen met de verenigingen de Palensteijnruiters RV de Wetering en de Ripseruiters georganiseerd. Het Kringbestuur had van de plaatselijke RABO banken t.w. Vlietstreek Zoetermeer en Kaag en Braassem voor de winnaars in de klasse B L en M het Jeugdpakket onderdeel van het Rabotalentenplan gesponsord ge kregen en zelf voor de klasse Z een aanvullende prijs beschikbaar gesteld, mede hierdoor was de deel name groot en dus de competitie een succes. Namens de Blesruiters vielen in de prijzen, Marcia Dominicus zij werd Kring Kampioen in de Klasse L2 cat. D/E en zusje Livia in de klasse L2 cat.A/B, verder veroverde Sandy v/d Salm het kringkampioenschap in de klasse M2 cat. D en werd tweede in de wintercompetitie en mocht daardoor een Rabo jeugdpakket in ontvangst nemen. Hoewel Kimberly van den Berg niet uitkomt voor de Blesruiters mag toch wel vermeld worden dat zij de wintercompetitie in de klasse M op haar naam wist te schrijven, haar zusje Ingarnita (wel lid van de Blesruiters) reed in de competitie helemaal niet onverdienstelijk maar net niet in de prijzen. Alle drie zullen ze onze Kring vertegenwoordigen op de Regio kampioenschappen. Op de foto enkele van de winnaars met hun prijzen van,links naar rechts, voor de klasse M1 Tom v/d Ende (Palensteynruiters Leidschendam) en Sandy v/d Salm klasse M2 (Blesruiters Stompwijk) en voor de klasse Z Anouck Taalman(RV Rijnland Katwijk). Ab Spaan

SANDY: Kringkampioene M2 en winnares van de Rabobank Talenten Wintercompetitie!! en PURDY : Kringkampioene Z1 GEFELICITEERD!!!!!
Het was een succesvol weekend voor de zusjes v.d Salm.
Sandy reed zaterdag in Rijpwetering twee goede proeven in de klase M2. De jury was erg streng,maar Sandy won met volle overmacht. Deze wedstrijd was tevens
37
de laatste van de Rabobank talenten wintercompetitie.Over drie wedstrijden tellen de punten mee,en in deze competitie won Sandy met haar pony Souilliac de eerste prijs. Ze mag nu mee doen aan de Regiokampioenschappen!
Zondag reed Purdy met Padovano in Maassluis in de klasse Z1. Zij waren al geselecteerd voor de Regiokampioenschappen,maar Purdy wilde ondanks een flinke verkoudheid toch hier nog graag aan meedoen. Ze reden twee super proeven,en dit werd beloond met een eerste prijs en dus “Kringkampioene Z1!!!
Meiden allebei Van Harte Gefeliciteerd en succes op de Regiokampioenschappen.
namens alle meiden van stal!!!!!
Romy de Winter