Bardancing The Limit

Afgelopen week
Zo, daar waren we weer , alweer een weekje voorbij. Met deze afgelopen week jammer genoeg maar een keertje The Limit, een beetje jammer. Gelukkig was het de keer dat we open waren, op de zondag, wel weer ruim druk en gezellig!! De tent zat bomvol met feestgangers die hun weekeind bij ons kwamen afsluiten. De sfeer was dan ook uitermate goed!! Het begint zo onderhand een beetje ons vaste item te worden, maar ook onze vriendin Duppie is weer in het nieuws!! Ze vond het zondag weer zo gezellig dat ze echt niet weg wilde van haar plaatsje aan de bar omdat ze bang was deze te verliezen!! Al bij al was het weer een zeer geslaagd weekend!!!
Het Kerstfeest!
Het is alweer bijna zover!! Volgende week is het kerstfeest alweer!! Het is de eerste kerstdag, zondag dus, om 21.00 uur. En het ziet er alweer naar uit dat ook dit feest harstikke leuk en gezellig wordt!!! Mede dankzij het optreden van de band Rambol!!! Zij gaan namelijk een deel van de muziek verzorgen op dit spektakel. Zij gaan ons verblijden met oude, gezellige meezing covers!!!! Ook zal de Stompwijkse dj disco 2000 weer van de partij zijn. Ook hij zal zorgen voor een onvergetelijke avond!!!!
Aankomende week.
Dus we zijn de aankomende week op zondag open, KERSTFEEST!!!!!!!!!! Maar daarvoor zijn we natuurlijk ook nog de vrijdag open!! We starten dan met een pre party om 21.00 uur. We zien jullie dan wel weer verschijnen, tot dan en een hele prettige werk/school week.
Groeten en geluk, The Limit