Bardancing The Limit

Afgelopen tijd
Afgelopen tijd?! Jah. Afgelopen tijd door een klein misverstandje vorige week stond er vorige week geen stukje in de Dorpsketting, dus jullie hebben al een tijdje niets van ons gehoord!! Maar om dan maar even terug te gaan naar het begin het Cees Café!! We hebben vorige week zondag The Limit helemaal verbouwd tot een olympisch café om hier met zijn allen onze Stompwijkse held op de olym pische spelen, Cees Juffermans, te volgen. We hadden een groot scherm waarop de race te zien was, ook hadden we geheel in stijl van het schaatsen een worsten & erwtensoep kraam. Het was ook verschrikkelijk druk het leek wel of heel Stomp wijk was leeg gelopen om het te komen volgen bij ons op het scherm.
Voor de rest zijn we natuurlijk afgelopen vrijdag en zondag ook gewoon open geweest!! We hebben ons echt verbaasd over de aanloop de we hadden we hebben het heel erg druk gehad!! En het was ook nog eens verschrikkelijk gezellig!!! Dus we hebben afgelopen weekend een top weekend gehad!!
Beach party
We hebben het er al eerder over gehad dat de beach party er weer aan komt, alleen moeten we de datum waarop het gehouden wordt, wat eerst 11 maart was, aanpassen!! Helaas is hierdoor ook de kaartverkoop uitgesteld!! We zullen zeer snel laten horen wanneer dat dan gehouden wordt, hou het dus in de gaten.

Cees Cafe Aanstaande woensdag!
Jaha…..Dan is het alweer zo ver dan gaat Cees zijn volgende rit rijden, we zullen hem dan ook weer met zijn allen moeten aanmoedigen en steunen, we gaan dan deze week natuurlijk ook gewoon weer met zijn allen kijken, we zenden zijn rit weer op groot scherm uit, en er zal natuurlijk ook weer een hele hoop gezelligheid zijn!!! We openen onze deuren voor dit olympische spectakel om 19.00 uur!!!

Aanstaande week!!
We zijn natuurlijk ook gewoon van het weekend weer open, maar aanstaand weekend is het natuurlijk carnaval, dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan!! Vrijdag geven we de aftrap voor carnaval we hebben een speciaal optreden van Bolle Jan voor deze avond geregeld!! De avond zal geheel gericht zijn op Carnaval, wees dus niet verbaasd als de gaanders even langswippen!!
Zaterdag!!!! De optocht, hier zullen we ook gewoon aan meedoen vind je het leuk om te komen kijken, dan moet je het zeker doen, we beloven dat het weer wat moois wordt
Zondag zijn we natuurlijk gewoon weer als van ouds open!!! Tot woensdag!! Groeten en geluk The Limit!!!